lördag 30 augusti 2008

Denna underbara smärtläkare Henrik.

Så omtänksam jämt ,aldrig sur. Full med förståelse, fick mina blockader som vanligt Och så skrev han ett intyg, så att jag kan söka handicapstillstånd igen. Haft det sen mitten på 90 talet, en sen tog stadsträdgårdsmästarn hand om till stånden. Han kasta helt sonika det i pappers korgen(Tror man ) För mannen i fråga körde ihjäl sig och se då hitta man allt i en enda röra. Många fick svaret att man kunde ju gå..........och en sådan skulle ha hand om handikappade En sådan katastrof, han fixa ju inte ens blommor i kommun.

Ja nu har den tjänsteman som hade hand om det förrut och gått i pension kommit tillbaka. Och ska försöka bringa ordning i eländet och samtidigt lära upp en yngre att ta vid.

Va har vi någon på Nynäshamn kommun som kan tänka*S*

Nu går vi mot höst och vi på mailgruppen funderar på att träffas, ska skriva lite om våra träffar. Men det får vänta för jag har alla bilderna nerbrända och hemma i Nynäshamn.

Vi hörs igen det behövs inför den tunga mörka tiden, behöver man peppas. Och då kan det vara kul att läsa lite om hur andrar tacklar sin fibbe med hjälp av snigelkontakt och träffar fulla med bus.

Kram Änglamor.

1 kommentar:

ankva sa...

Hej!
Vad heter Henrik i efternamn och var kan man få tag i honom??
Mvh
Annika